Comments

 1. Знакомства Nikolkis says:

  Tehnica chirurgicala este o problema extrem de controversata, care a suferit foarte multe schimbari in ultimele 3 decenii, dar totusi putem simplifica discutia spunand ca se opteaza in prezent pentru o reconstructie anatomica a ligamentului. Rolul LIA este dublu:

 1. Genunchiul rupturii Yozshurn says:

  Multumesc frumos [continuare]. Care sunt cauzele rupturii de menisc și tipurile de leziuni asociate.

 1. Genunchiul rupturii Brazuru says:

  Bandajele sunt folosite la imobilizarea genunchiului dupa operatie, pentru a maximiza recuperarea naturala si vindecarea. E levare ridicare. Concluzii Rupturile de menisc reprezinta leziuni ale genunchiului extrem de frecvent intalnite dar care, daca sunt diagnosticate la timp si tratate corect, permit pacientului sa-si reia activitatile pe care le avea inainte de aparitia leziunii. Entorsele de gradul 1. Ce sunt ligamentele încrucișate posterioare Ce sunt leziunile de ligament încrucișat posterior Cauzele apariției leziunilor de ligament încrucișat posterior Simptomele rupturii de ligament încrucișat posterior Tratamentele rupturii de ligament încrucișat posterior Tratamentul conservator al rupturii de ligament încrucișat posterior Tratamentul chirurgical al rupturii de ligament încrucișat posterior. Leziunea ligamentului incrucisat anterior.

 1. Знакомства Toshicage says:

  In cele mai multe cazuri, acest lucru poate fi tratat fara interventie chirurgicala, in timp ce perioada de recuperare depinde de gravitatea leziunii. Pot fi utilizate medicamente precum ibuprofenul pentru reducerea durerii si inflamatiei. Cartilajul care acopera patela, condilii femurali si platourile tibiale, normal ca grasime si caracteristici ale semnalului. Ce este meniscul — informații generale Care sunt cauzele rupturii de menisc și tipurile de leziuni asociate Care sunt simptomele rupturii de menisc Cum este diagnosticată ruptura de menisc Tripuri de tratament pentru ruptura de menisc Ce prespune recuperarea după ruptura de menisc. Durerea acuta de genunchi poate fi declansata de un traumatism sau o infectie acuta. Atunci cand la nivelul ligamentelor apare o entorsa puternica sau chiar a rupere a acestora, vorbim despre o vatamare grava a ligamentelor. Ion Bogdan Codorean.

 1. Знакомства Tell says:

  Gleznele se deplaseaza in sus si in jos atunci cand mergeti. Durere in flexie si cand ma las pe vine in partea stanga a genunchiului. Decizia depinde de examenul clinica. Ulterior grefa este pliata in doua si se obtin 4 fascicule care vor reprezenta noul ligament. Artroscopia este inutila doar pentru a afla diagnosticului. Este o leziune comuna a genunchiului fie in urma unui traumatism sportiv fie o predispozitie congenitala. Implantul cu menisc artificial ACTIFIT este recomandat atunci când pacientul are o margine meniscală intactă, cu cornurile anteriorare și posterioare prezente, care permit atașarea cu ușurință a meniscului artificial. Reconstrucția de ligament încrucisat posterior.

 1. Genunchiul rupturii Zulkishicage says:

  Cu exceptia cazului in care exista leziuni multiple la nivelul genunchiului, reconstructia ligamentului incrucisat anterior nu se efectueaza imediat. Exista doua tipuri de tratament: Cauze Cele doua meniscuri pot fi lezate usor printr-o miscare de rotatie a genunchiului in timpul unui efort sustinut. Ruptura ligament incrucisat Din Comunitate Printr-un accident,o cazatura de la aprox. Daca ruptura este minima, meniscul ramane conectat in partea anterioara si posterioara a genunchiului; daca ruptura este mare, meniscul poate sa atarne de un filament al cartilajului. Ulterior, medicul ortoped sau kinetoterapeutul va va spune ce exercitii puteti face pentru o recuperare adecvata. Odata ajuns la medic, acesta va solicita informatii despre simptome si istoricul medical al pacientului.

 1. Знакомства Zulkikree says:

  Acum aproape 2 luni de zile la fotbal in sala, la o banala schimbare de directie, am simtit o durere in zona lateral-exterioara a genunchiului si apoi in zona din interior. Tehnica presupune suturarea rupturii cu fir neresorbabil precum si armarea cu tesuturi biologice autologe de obicei un transplant fie din partea distala a benzii ileonului — tibiale sau din tendonul cvadriceps   si este adesea asociata cu fixare pe patela pentru a proteja suturile. Adresa clinicii:

Speak Your Mind

*